Tuesday, 3 January 2012

Fill me. I'm empty

Hello, assalamualaikum.






Awak sihat? Bahagia? Excited nak pergi sekolah? Oh, good then. And me? Hm serabut otak, taknak pergi asrama. Rasa macam nak duduk rumah. Nak tidur bilik sendiri nak peluk teddy si gemuk tu nak on sampai tertidur. Tapi hm lepas ni mana boleh mcmtu dah :\ Then, online pun dah tak boleh dah. So, please jangan lupa kita ok? :( Ingatkan aku untuk update blog. Aku ni nyanyok sikit. Ops, i mean nyanyok banyak.

Apa keputusan aku sekarang? I hate this feeling :'(


"Jangan tinggal aku tau hmph :( Belajar elok-elok disana! Nanti aku menyusul jika ada rezeki.  and . Loves :')"-Marsya Marzari.


"Ni finnun? Ya Allah. U know i cant laugh without ya? Hurm :( Selamat berjuang finnun. Selamat tahun baru. Remember, u will always be my cutest bitch! Aku appericiate the every single  moment of ours. Don't forget me, bye :'(" -Nadirah Sabri


2010. Our "wEmp!tz face" Hehehehe :'D


My half :'( Jia.


Rindu :'D


Miraaaaaaaa, ashley, nad :') 


Khairil & Fazly :')


Minah ni lah yang selalu tegur bila aku buat silap. Jetty :')


Loves.


:'D


Adik raihan :)


Jia. Shafiqah.

Miwaaaa ajaharrrr~


Sorry entry kali ni banyak sangat gambar. Boleh menangis bila tengok semua gambar ni. Allah je tahu macam mana aku rasa. Sedih sedih sedih. Faham tak?! Memang berat hati nak tinggalkan Smk puchong perdana. Tapi aku fikir masa depan. Lepas ni semua dah buat hal masing-masing. Zetty ke teknik KL. Me? Hm. Jia? hm.


Lepas ni memang aku tak dapat nak duduk dekat pusat sumber dah lah. Ingat lagi time tu aku nad, mira main nyorok-nyorok dekat pusat sumber. Tapi selalu nya mira lah yang teman aku dekat pusat sumber. Memang banyak problem aku cerita dekat mira. Tetiba tahu depan aku dah pindah lepas tu Mira dah jauh dari aku. YaAllah, mira :'( Sumpah nanti aku rindu kau. Tolong lah weh. Aku taknak :'( Lepas ni dah jarang jumpa. Aku harap kau tak lupa aku. tau mira? Nad, ofcoz aku rindu teddy bear hugs kau tu. Marsya, mulut potpet dia, perangai pelik dia. AHHHHHHHH rindu semua orang nanti :'D


Aku and zetty confirm akan tinggalkan sekolah tu. Time on call dengan zetty aku tahu dia pun berat hati nak tinggalkan kawan-kawan. Siapa tak sedih :'( Yelah, susah senang semua kitaorg sesama. Berat hati. Takpa lah, masa depan tu penting. Teramat penting. Nnt kalau ada masa mesti aku cari dorang tapi aku harap dorang dah tak lupa aku dah :\


Dah lah, aku taknak cerita pasal ni. Taknak :( Nanti menangis pulak. Ee






"Thanks for the shawl. Mana tahu saya nak shawl pink ni? Amboiii stalker :D And, coomel lah awak pakai baju kelabu tu seluar tu comel gila k! :'D Hahaha. Lepas ni buat lah lagi. Datang rumah orang pagi-pagi muka tengah selekeh ingatkan nak apa rupa-rupa nak bagi shawl and headband bunga tu ye? Tahu je kita punya headband baru hilang kan :') Thankyou. Will miss youu. So much :'("


Update later. Bye.




Much loves,
Finnun Fatimatuzzahrah

No comments:

Post a Comment