Sunday, 22 January 2012

Untuk 2 tahun.

Hello loves! :)



Nak cerita pasal apa ni? New school? New classmate or what i feel right now? Pilih mana satu. LOL :P

Okay, untuk pengetahuan anda semua, saya pelajar 4PKA2 di sekolah Teknik Tuanku Jaafar batch 2012. *TARIK NAFAS* hembussssssss aufuhhhhh~ Seriously, memang sangat susah nak berpisah nak dengan family and all my friend. Setiap hari duit habis call Ibu, Jia, and my secretly love. Sokay, tak kisah. Tapi apa yang memalukan setiap kali dekat public phone mesti air mata mengalir. Entah taktahu kenapa :\ *tutup muka* 

Memang suasana dekat sana berbeza sangat. Nasib baik ada kak Puteri. Tak adalah rasa janggal sangat. Semua orang masuk sana ada kawan. While me? First day masuk sana duduk dengan kak puteri je. Sokay *sobs* Tapi, duduk sana baru 2 minggu tapi aku rasa memang macam-macam berubah. Sekarang ni basuh baju guna tangan. Bangun awal-awal pagi sebab nak cuci baju. And the best part is, dekat sana aku tak tinggal solat lagi. Cukup lima waktu. Setiap kali subuh berjemaah. Alhamdulillah :') 

Dorm 8. First day, dah boleh kawan dengan dorang. Nab & FarahTangan panggil aku "omputeh" GOSHHH sabar jelah -_- Soalan mcm biasa lah kalau orang jumpa for the first time "Awak ni mix ye?" LOL kadang-kadang aku senyum je :) Nak tahu something tak, ehemm ehem.. Actually, aku tak suka tidur dekat katil aku. Sebab.... cek takuttt laa :( Selalu tidur dengan Fawa & Echa. Bukan penakut cuma seram je. Kurr kurr~~

Jia dapat masuk TTJ! :'D Happy happy happy yayyyyy saya dapat kembar saya balik! *over* wek.





Is wearing my mom Jubah :') Hehehe.


Kepada kawan Smkpp, jangan lupa rindu kita tau? Sebab kan, aku selalu rindu korang tau. *kenyit mata* Hehehehe. Hari isnin ni mira cakap nak tengok hindustan sama-sama lepastu dorang tidurr rumahh yay! Ok, over lagi -__- Eh wait, mengapakah hindustan? Sekarang raya cina kan?? Tidak mengerti den. LOL



Rindu rindu rindu rindu. Nak peluk boleh tak? :'(



Bye, assalamualaikum.



Lots of  loves,
Finnun Fatimatuzzahrah

1 comment: